Sydney 23 mars

Nattbussen gick helt okej den här gången. Sov den största delen, visst vaknade man lite nu och då men det är sånt man får räkna med. Rullade in i Sydney tidigare än planerat så redan kvart över sex var vi på stationen. Satt där en stund innan vi traskade till Karins lägenhet där det blev lyxfrukost. Yoghurt, banan, müsli, varm choklad, frallor med gott smör, ost och skinka. You name it! Supergott, det tackar vi för!

Hängde sedan i lägenheten största delen av förmiddagen, tog varsin välbehövd dusch och torkade oss med riktiga handdukar för första gången på tre månader, vilken känsla!! Man blev torr! Efter en skön morgon och förmiddag gick vi vidare till Hostlet där vi checkade in. Sen begav vi oss ut i stan, tog en titt i ett shoppingcenter men vi var alldeles för trötta och sega för att orka shoppa loss. Gick istället förbi mataffären där vi handlade lite macka och kaka som fick bli vår lunch. Satte oss i Hyde Park i gräset där och tuggade i oss denna nyttiga och härliga lunch! Satt sedan där ett bra tag och tjötade tills vi började frysa lite smått. Då blev det stationen och lite wi-fi på det innan vi mötte upp Karin för lite inhandling av middag. Blev grillad kyckling, ris och jordnötssås med en god sallad till huvudrätt och glass till efterrätt. Mums! Allt detta kalasade vi på i lugn och ro i hennes lägenhet. Skönt!

Ja, när allt var upptuggat och sådär och gäspningarna kom allt tätare så begav vi oss ”hem” till vårt boende. Nu har vi stupat i säng och slocknar nog vilken sekund som helst! Tack och godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s