Sista dagen.

Jaha, då var vi här då. Sista dagen på vårt tre månaders långa äventyr. Det förtjänar en liveuppdatering så det så!

Vi började dagen med frukost såklart, efter gårdagens dundermiddag så var vi riktigt hungriga i morse så vi högg in strax efter nio. Sprang sedan iväg till converse och fixade de sista beställningarna innan vi tog oss ann våra ryggsäckar. Allt åkte ut på golvet och sedan gällde det att packa så bra som möjligt så att allt skulle få plats. Fem par converse var skulle ju gärna få plats! Och gissa vad? Vi lyckades!! Det blev till och med plats över! Ja, nu ska vi förstås inte ropa hej än, vi har ju inte vägt dem.. Hoppas hoppas att de inte är för tunga! Då blir det inte roligt!

Iaf, när allt var nerpackat sprang vi glada ut på stan igen. Nu kunde vi ju shoppa mer! Sagt och gjort, det köptes lite små kläder och ett par stora kläder också. Och så en bok och lite småprylar. Sånt där som är lite kul att ha helt enkelt! Lunchade med pizza ute sittandes i en trappa, samma goda pizza som vi började vårt äventyr med för tre månader sen. Eller ja, inte samma pizza såklart, likadan menar vi ju! Äckligt annars! Blev fler butiker efter det och såklart en frozen yoghurt paus, det behövs! Lika gott idag!

Efter några fler affärer så vandrade vi ner till hamnen. Tog oss en sista titt på operahuset och Harbour bridge innan vi med tårar i ögonen lämnade det bakom oss för att vandra tillbaka. Det var där vi började, och det är där vi slutar. Fint, eller hur? Mötte sedan upp Karina för att gå och köpa lite mat. Idag blev det asiatisk mat som vi tog med oss till lägenheten.

Så nu sitter vi här mätta och belåtna även idag. Lite melon och chokladmuffins till efterrätt gjorde inte saken värre. Har också tagit varsin skön dusch, passar på när man kan få låna riktiga handdukar! Man är ju inte dum! Ja, ska väl hänga här lite till innan vi för sista gången traskar tillbaka till Hostlet. Att det är sista kvällen vill vi helst inte tänka på. Sorgligt ju! Känns ganska så overkligt att vi ska flyga hemåt imorgon, imorgon liksom. Har tre månader redan gått? Vad hände? Vart tog tiden vägen? Åkte vi inte nyss? Konstigt det där! Men men, snart är vi hemma igen. Verkar ju som att det finns en och annan som tycker det ska bli kul att vi kommer hem iaf, det är ju alltid nått! Och vi får väl erkänna att det kommer bli rätt gött att krypa ner i sin egna säng, använda rena och fräscha kläder och slippa bo i en ryggsäck.

Nä, nu ska vi njuta av de sista timmarna här innan vi måste krypa i säng för att orka flyga och allt imorgon. Hare fint så syns vi snart!

Annonser

2 thoughts on “Sista dagen.

  1. Visst är vi många som tycker det är kul att ni snart är hemma igen. Men vi kommer att sakna Era fantastiska dagliga kommentarer. Men varför inte fortsätta skriva. Det kommer säkert att hända roliga och intressanta saker här hemma. Det är inte bara fallskärmshopp som är spännande. VÄLKOMNA HEM.

  2. Tack för att vi har fått följa er på eran underbara resa. Det har varit roligt att läsa och man har fått många skratt.
    Välkomna hem! /Göran T.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s