Melbourne 21 mars

Idag när vi vaknade så var det dags att checka ut igen för att byta rum ytterligare en gång och sedan kunna checka in igen. Det var likadant igår men då hade vi pengar så vi kunde låsa in våra väskor. Idag var dem slut så vi bestämde oss för att hänga på Hostlet i väntan på att vårt nya rum skulle bli städat. Så vi åt frukost och sedan intog vi soffläge igen. Tv och bok underhöll oss i ett par timmar innan vi kunde flytta in våra grejer i rummet. När detta var gjort lagade vi lite nudlar innan vi begav oss ut.

Tänkte att vi skulle ta oss till en botanisk trädgård men jösses vad sega vi har varit och är idag. Blev mc Donalds där vi använde lite wi-fi och sedan gick vi till Federation square där vi mest bara satt. Började så småningom frysa så då började vi vandra runt. Gick längs gatorna och tog en titt i en affär där och en affär där. Tog en sväng till mataffären där vi köpte middag och sedan traskade vi mot Hostlet.

Där tog vi varsin lång och skön dusch innan vi tog itu med matlagningen. Kokade pasta och stekte köttbullar, avancerat! Blev iaf mätta och belåtna och efter att ha diskat undan gick vi upp på taket för att kolla kvällsutsikten. Ganska okej!

Nu ligger vi i varsin soffa igen, luften har helt gått ur och trots att klockan bara är strax efter nio så blir det nog sängen inom kort. Förstår inte hur man kan vara såhär trött. Hoppas energin är tillbaka imorgon! Är måttligt peppade på nattbussen som väntar imorgonkväll men värre kan man ha det. Nä, nu får det bli sängen. Ögonen klappar ihop här! Natti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s