Port Macquarie 11 mars

Idag blev det en god frukost innan vi gick till receptionen för att boka buss och boende för kommande dagar innan vi skulle ta sikte på stranden. Vädret såg ut att vara på vår sida! MEN, allt blir ju som sagt inte riktigt som man har tänkt sig alltid. Det har vi fått erfara gång på gång under denna resan! Buss lyckades vi boka så vi hade hälften klart när vi började kika på boende, det gällde de kommande dagarna som vi ska spendera i Melbourne med omnejd. Visade sig att vi har lyckats pricka in en rallytävling och allt var fullbokat. Typiskt!

Jaja, vi tog med oss strandväska och gick mot Mc Donalds för att använda lite internet och försöka söka upp något annat boende. Misslyckades ganska så gravt kan man nog säga! Satt i över en och en halv timme innan vi tillslut gav upp.. Under den tiden hade en massa främlingar pratat med oss och en läskig man tagit kort på oss.. Jag konfronterade honom och bad honom ta bort korten men han var inte riktigt som han skulle i skallen så det lyckades inte så vidare värst bra det heller. Nehe, nu var ju inte humöret på topp. Gick stan runt för att hitta en såndär irriterande Travel agency, men icke, de finns inte när man väl behöver dem. Illa! Försökte pigga upp humöret med lite turer till affärerna men det hjälpte inte så värst mycket tyvärr.. Och solen hade övergått till moln för längesen så stranden lockade inte längre.

Vandrade tillbaka till Hostlet istället, tog oss en liten macka och sen hoppade vi i poolen för att spela lite volleyboll. Där kom humöret tillbaka och det slutade med att vi fick sällskap av tre killar så vi spelade och hade det väldans trevligt! Efter ett bra tag hackade vi tänder hela bunten så då bestämde vi oss för att ge upp och tog en varm dusch istället. Mycket skönt efter några timmar i poolen! Efter den lilla uppfräschningen så lagade vi middag, pasta och pastasås fick det bli. Och nu blev vi så trötta att vi faktiskt har lagt oss i sängarna, klockan är inte alls mycket men imorgon blir det en helt olidligt tidig uppstigning så det är nog lika bra. Har en väldigt skön och pratglad rumskompis från Tasmanien så det blir nog ingen sömn än på ett tag.

Ne, nu ska vi prata vidare här innan vi lägger huvudet på kudden och säger tack och hej till den här dagen. Boende i Melbourne har fortfarande inte löst sig men det får bli morgondagens problem, nu snack och sömn. Ciao!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s