Melbourne 17 mars

Vaknade upp strax efter åtta och öppnade dörren försiktigt men det var minsann ingen känguru i närheten nu heller. Tur för oss! Käkade frulle och städade ur bilen innan vi hoppade in och styrde kosan mot den stora staden Melbourne. Gick finfint och efter lite tankning så lämnade vi med sorg i hjärtat tillbaka vår fina vän. Tack för den tiden! Tog sedan spårvagnen till city där vi hängde lite på mc Donalds och tjuvade lite på deras internet. Sen tog vi nästa spårvagn för att leta reda på Hostlet.

Väl på Hostlet lagade vi lunch innan vi begav oss ut för att se lite av staden. Vandrade runt lite och hittade lite skumma affärer, skumma gränder och skumt folk. Därifrån gick vi ganska snabbt och hittade istället en park där vi slog oss ner vid vattnet. Visade sig vara roddträning där så vi satt och kollade när de flitigt rodde för allt vad de var värda. Skönt häng! Skulle sedan ta oss tillbaka till Hostlet och äta lite kvällsmat. Detta visade sig vara väldigt mycket svårare än vi trodde… Vi hittade till en mataffär där vi inhandlade lite lätt kvällsmat och det var sen det jobbiga började. Vi irrade runt i en halv evighet för att hitta rätt gator men alltså skyltningen och allt var ett enda virrvarr och mörkt var det.. Och vi var dödströtta och hungriga och ville bara komma till Hostlet, äta och sova. Men icke.. Vi gick och gick och vände och vände igen och så gick vi lite till och tillslut kändes det som att vi gick i cirklar. Kan vara för att det var ungefär det vi gjorde.. Frustrerande. Vi stå verkligen inte hostlet! Men så äntligen såg vi en skymt av något som liknade vårt hostel och visst var det så. Äntligen framme!

Ja sen blev det lite kvällsmat och nu har vi hamnat på rummet. Sova i varsin säng inatt alltså, lyxigt! Men vi saknar redan bilen, det var så himla mysigt. Men men, ska nog sova gott här inatt. Imorgon ska vi utforska lite mer, gå på marknad och sedan ska vi försöka ha en väldigt trevlig kväll. Sista kvällen med gänget, i övermorgon lämnar Anna oss. Sorgligt men sant. Men det ska vi inte tänka på nu, här ska det sovas! Nattinatti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s