Great Ocean Road 15 mars

Imorse vaknade vi när vi vaknade och då regnade det lite smått. Typiskt typiskt! Blev lite frulle i bilen innan vi packade in oss och drog iväg. Idag skulle vi hälsa på de tolv apostlarna var tanken och det gjorde vi också, i regn och rusk! Känns lite som att vi redan kommit tillbaka till Sverige.. Kallt, blåsigt och regnigt. Inget väder vi vill ha! Utsikten var iaf helt sjukt vacker och vi kan bara föreställa oss hur galet fint det varit om solen tittat fram. Blev iaf ett par stopp där efter varandra för att kolla utsikterna, fick oss en liten språngmarsch lite nu och då eftersom vädret envisades med att hålla i sig. Men vi överlevde!

Körde sedan en bra stund innan vi hamnade i någon liten stad där vi lunchade på Mc Donalds och meddelade omvärlden att vi levde och mådde bra. Blev sedan en tur till mataffären för att fylla på bilen med proviant för resten av resan! Sen var det bara på’t igen, ut på vägen! Musiken skruvades upp och i takt med regnet som slog mot rutan sjöng vi högljutt med i varenda låt. Precis som det ska vara på roadtrip! Stannade på ytterligare ett par ställen för att kolla utsikter och vädret fortsatte vara alldeles vidrigt. Vart tog värmen vägen? Körde på ganska ordentligt och besökte en liten död by innan vi beslutade oss för att vända och börja vår resa tillbaka till Melbourne. Tänkte att vi skulle hitta en plats att parkera på ganska så nära apostlarna så att vi skulle kunna ta en extra titt på dem imorgon om solen mot förmodan skulle titta fram. Men det var en alldeles för svår uppgift för oss.. Slutade med att vi hamnade på samma ställe som igår och här är vi nu. Har ätit tacos såhär en lördagskväll ute i skogen. Smakade utsökt! Sen har vi mest myst här inne med kortspel och snack medan regnet fortsätter att härja utanför. Usch och blä.

Nu ligger vi alla tre nerbäddade igen och lyssnar till smattret på taket. Hoppas på att det ska kunna söva oss här nu om en stund så att vi får en god natts sömn och är pigga och glada imorgon. Ja, ytterligare en dag är till enda och snart är vår campingtid över. Det går fort när man har roligt som man brukar säga. Men morgondagen ska vi njuta av till fullo, kram på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s