Coffs Harbour 10 mars

Idag blev det frukost och utcheckning innan klockan slog tio. Lämnade våra väskor på Hostlet och gick till ett närliggande café för att fördriva förmiddagen. Så när regnet föll utanför fönstren njöt vi av varm choklad och latte samtidigt som vi spelade lite kort. Bra tidsfördriv! Återvände efter några timmar till Hostlet och åt resterna av gårdagens lyxmiddag, minst lika gott idag!

Fick sedan skjuts av minibuss till greyhoundbuss, hoppade på Greyhoundbussen och gjorde oss redo för tre timmars färd. Men bara efter knappt fem minuter ombord så meddelade chauffören att det nu skulle vara en halvtimmes paus för att sträcka på benen och köpa något att äta om man kände för det. Självklart gick vi ut och sträckte på benen, jobbigt det här med bussresor som är hela fem minuter långa! Nä, det var lite komiskt minst sagt. Men sedan körde den raka vägen utan några fler matstopp som tur var. Kom fram till Port Macquarie strax efter sex och blev upphämtade av YHA:s minibuss.

Väl på vårt nya hostel slängde vi bara in väskorna innan vi begav oss ut för att upptäcka stället. Blev en lång kvällspromenad längs hamnen där varenda sten var dekorerad med målningar av diverse förbipasserade människor. Och när vi gick där längs vattnet så dök det upp ett gäng delfiner som simmade runt lite sakta där ute i vattnet. Inte varje dag man tar en liten kvällspromenad och får sällskap av delfiner. Ganska så häftigt! Fortsatte vår promenad inne i stan där vi hittade ett Subway där vi köpte oss lite kvällsmat som vi avnjöt ute runt ett litet bord. Traskade sedan sakta tillbaka i kvällsluften och satte oss vid poolen ett tag och pratade lite.

Nu är även denna dag slut och vi har lagt oss tillrätta i våra nya gamla sängar. Imorgon hoppas vi på sol och blå himmel så vi kan mysa runt precis som vi har tänkt. Hoppas ni har sol och blå himmel ni också, livet blir konstigt nog lite lättare då! Kram & godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s