Coffs Harbour 8 mars

Dagen idag började med frukost och utcheckning. Tillbringade sedan drygt en timme väntandes på Greyhoundbussen innan den kom och vi kunde hoppa på. Lite drygt tre timmar buss väntade. Ganska så skönt!

Strax efter tre körde vi in i Coffs Harbour och det var så allting gick utför. Eftersom vi inte har något australiensiskt nummer så kan vi alltså inte ringa efter pickup utan att det blir hur dyrt som helst.. Vi bestämde oss istället för att gå. Dumt dumt dumt. Vi hade ju ingen aning om vart vi skulle… Trettio grader varmt, tunga väskor och inget i magen sen frukosten. Ja ni kan ju tänka er.. Och det slutar inte där. Efter att ha gått en stund så hade vi inte den blekaste åt vilket håll vi skulle ta vägen.. Tänkte då hitta någon att fråga, lättare sagt än gjort på detta ställe. Alla affärer var stängda och vi såg inte en kotte. Jaha.. Tar upp en karta som vi hittade i ryggsäcken och inser att vi har gått åt helt fel håll. Bara att börja om från början.. Så vi traskade tillbaka till stället där vi blivit avsläppta för knappt en timme sedan.. Kul. Väl där inser vi att vi hållit kartan åt fel håll och att vi var påväg åt rätt håll första gången.. Ännu roligare. Nu var vi så varma, trötta, hungriga och sura att vi gav upp. Såg en telefonkiosk som vi bestämde oss för att använda trots att det skulle kosta oss en himla massa onödiga pengar. Men se då funkar inte den… Såklart! Jaha, vad gör vi nu? Tar upp mobilen för att ringa från den, sviiiindyrt men vi kan ju inte sitta på busshållplatsen reden av dagen och hela natten. Men ne, det funkade ju såklart inte det heller.. Och nu var humöret riktigt i botten. Kexen hade åkt fram och vi satt där och visste inte riktigt vad vi skulle ta oss till. Men så försvinner Linnéa och efter någon minut är hon tillbaka med goda nyheter, hon hittade en informationssnubbe som kunde ringa till Hostlet åt oss. Perfekt! Fick vänta en halvtimme på att de skulle komma och sen blev vi körda runt lite i stan för att få en överblick. Just då var en överblick det sista vi kände för… Men det var bara att gilla läget.

Strax efter fem kom vi så äntligen fram till Hostlet och kunde checka in och strax efter sex var nudlarna färdiga att stoppa i magen. Det var på tiden! Att bara äta ett äpple mellan klockan halvtio och sex är inte att rekommendera.. Inte alls faktiskt. Men så kan det gå. Efter maten gick vi till mataffären för att inhandla lite dyr frukost till imorgon innan vi stängde in oss på rummet resten av kvällen.

Har ett fyrabäddsrum men än så länge är det bara vi tre. Skönt! Förutom att rummet är stort och fräschare än vanligt så har vi tv! Ja ni hörde rätt, platt-tv dessutom! Fest! Så japp, vi lade oss alla tre i dubbelsängen som också finns på rummet och kollade först på Happy Feet och sedan följde en riktig tjejfilm. Perfekt slut på en annars rätt jobbig dag! Vääääldigt längesen vi kollade på tv om man säger så, inte för att vi har saknar det överdrivet mycket men ikväll kändes det ganska så väldigt perfekt.

Jaja, nu ska vi krypa ner och hoppas på att morgondagen blir snäppet bättre. Kan inte bli så svårt att ordna det! Tack och hej!

Annonser

One thought on “Coffs Harbour 8 mars

  1. Ni kanske skulle gått en kurs i att läsa karta men det är tur att någon tänkte till och löste problemet!!!! Mamma Carina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s