Byron Bay 7 mars

Sista dagen i Byron Bay, Australiens paradis. Något sorgligt om vi ska vara ärliga. Men men, sånt är livet. Vi passade på att njuta för fulla muggar! Tog en lugn morgon med lite planering och bokning av de sista veckorna, planera kan vara det värsta vi vet då det känns som att resan börjar gå mot sitt slut. Vilket den ju visserligen gör.. Usch nej, nu ska vi inte tänka på det!!

Efter allt det där tråkiga så åt vi resterna från gårdagens pastasallad innan vi begav oss till stranden. Där gottade vi oss åter igen i solen, badade lite, försökte oss på lite bodyboardssurfing vilket mest slutade med att vi tumlade runt under vattnet utan kontroll. Det ser ju så himla enkelt när alla andra gör det! Bittert! Sen fick vi besök av en läskig kille från Polen som först spanade in oss ute i vattnet och sedan följde efter oss upp på land och undrade om han kunde få köpa ett av våra kex. Snälla som vi var så bjöd vi honom vilket vi sedan fick ångra.. Blev aldrig av med honom. Han skulle prata om allt möjligt konstigt och det var inte direkt så att allt han sa var förståeligt heller.. Jaja, det hela slutade med att han kramade om oss och pussade oss på kinden innan han gick vidare. Lite halväckligt om vi nu ska vara såna! Det finns som sagt väldigt många trevliga människor här men man möter även en del som inte riktigt är lika mysiga, spännande det här med att träffa nya människor alltså.

Ja, annars blev vi visst lite rastlösa där mot slutet så vi lekte lite i sanden. Gjorde sandfigurer och hade oss, ja det blir ju inte direkt roligare än vad man gör det till. Strax efter sex så begav vi oss tillbaka till Hostlet, hade då fått två rumskamrater från England. Grabbarna är riktigt trevliga! Pratade lite och sedan tog vi en efterlängtad dusch! Hade mer än mängder med sand innanför bikinin och i håret, men det är livet på beachen det, vi klagar inte!! Efter duschen blev det mer snack med grabbsen innan vi åt lite rostade mackor och tog en sväng till stranden. Vandrade runt lite, köpte glass och satte oss på en bänk och snackade goja.

Strax efter elva var vi åter igen på Hostlet och tänkte gå och lägga oss.. Nu är klockan kvart över ett och vi sover fortfarande inte. Kan bero på att våra trevliga rumskamrater var väldigt pratsugna så vi har haft ett par timmar på rummet nu med skratt och härliga konversationer. Sköna killar! Nu har de fortsatt ut på party och vi har krupit ner för lite sömn.. Imorgon lämnar vi som sagt Byron Bay och tar sikte på Coffs Harbour.

Nu, sleeeep!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s