Byron Bay 6 mars

Vi älskar att ha semester på semestern, bästa livet! Idag lånade vi cyklar från Hostlet och cyklade bort till en annan del av stranden. Så himla vackert och vågorna var inte riktigt lika skrämmande höga där. Fanns ett litet café där borta också så det blev visst en liten glass också innan vi bredde ut oss på stranden. Ja, sen låg vi där i drygt fyra timmar med några pauser för dopp i det blå. Chill i dill!

När klockan var såpass mycket att solen började gå neråt så cyklade vi tillbaka in mot city. Svängde förbi mataffären för att shoppa kvällens matintag. Läskigt det här med att cykla i trafiken, ja menar inte är det lätt inte att veta på vilken sida man ska cykla, var man får och inte får cykla och allt det där. Men jorå, vi kom levande tillbaka till Hostlet sen minsann. Bra jobb av oss!

Lagade oss lite middag i form av pastasallad vilket inte alls var så tokigt. Sen var vår plan att vi skulle försöka planera de sista veckorna.. Gick väl sisådär. Planera är så tråkigt och att tänka på att vi snart måste åka hem gör inte saken roligare… Nä usch nej. Slutade med att vi bokade ytterligare en natt här i Byron Bay så hinner vi kanske fundera lite mer på framtiden imorgon. Att vi kan göra lite som vi vill är ju själva grejen med den här resan, inga måsten alls!

Resten av kvällen har vi legat på rummet i våra sängar och pratat om livet. Ganska så väldigt najs faktiskt. Förutom att halva stranden också befinner sig i våra sängar och att man kan tro att någon gått med saltkaret och saltat sängarna då förstås, men det har sin charm det också. Nu är det nog time för att släcka lampan och så sakteliga somna in för dagen, imorgon väntar nog ytterligare en såndär jobbig dag på stranden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s