Byron Bay 4 mars

Idag efter frukost begav vi oss till stranden. Bättra på brännan var planen! Sprang förbi en liten surfshop också för att äntligen inhandla en vettig liten boll som är praktisk att bära med sig men som ända kan roa oss lite emellanåt. Blev en liten geléboll som studsar på vattnet, ganska så roligt faktiskt!

Ja, sen badade vi, kastade boll, solade, badade och solade. Spelade visst lite kort också och åt banan. Ungefär så såg vår dag ut, antar att ni inte har haft det så mycket bättre. Ganska så svårslaget om vi får säga det själva! Tog oss sedan tillbaka till Hostlet där vi lagade lite nudlar och åt macka. Begav oss sedan ut igen, köpte med oss lite gott och satte oss vid ett bord med havsutsikt. Hade underhållning också av ett gäng glada trumspelare som hade någon liten show där på gräsmattan. Ja det var härlig stämning där vill vi lova och rätt som det var så var det ett helt gäng som hade ställt sig upp och började släppa loss. Ja vi fick också lite ryck och någon började dansa på bordet, nämner inga namn så slipper modern till dottern känna att hon borde skämmas. Blir bäst så! Men kul hade vi!

Blev lite kortspelande på det innan allt trumspelande tillslut gav oss huvudvärk. Tog då en lite kvällspromenad innan vi återvände till vårt boende. Nu har vi precis pratat lite med en av våra rumskompisar, en trevlig tjej från England. Det finns många sådana här, trevliga människor alltså. Det gillar vi! Nu är det nog dags för lite sömn igen, imorgon blir vi upphämtade av en kille med bil. Lyx på hög nivå! Ska iväg på lite utflykt till en Hippiestad. Känns spännande! Så det är väl bäst vi sover, tack och godnatt!

Förresten, folk sa att vi antagligen skulle gå varandra på nerverna under dessa tre månader och att lite bråk skulle uppstå nu och då. Inte haft något av den varan hittills så idag gjorde vi ett tappert försök. Satt vid frukosten och försökte starta en fight, funkade inte alls så värst bra. Så vi gav upp, nu har vi iaf försökt så nu kan ingen klaga på det. Då vet ni, tänkte bara säga det. NU ska vi sova, pusshej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s