Byron Bay 3 mars

Idag började vi dagen med frukost, vilken surprise va? Inte illa! Men så vare minsann, checkade sedan ut vid tio och våran Shuttlebus till Bussterminalen skulle gå vid elva. En timme att fördriva! Vi postade kort och tog en liten promenad längs vattnet. Ungefär så. Hoppade sedan in i minibussen som skjutsade oss och all vår packning till terminalen. Greyhoundbussen skulle inte gå förrän klockan ett så där hade vi ytterligare två timmars väntetid..

Ja, vad gör man då på en bussterminal i två timmar kanske ni undrar? Ja, det undrade vi också. För vi orkade inte släpa runt på all packning i värmen så vi satt där på en bänk.. What to do? Det enda som vi kunde sysselsätta oss med var att äta.. Så vi rotade i våra matväskor, hittade lite äckliga plommon, lite kex och lite andra kex. Så vi satte igång, gnaga äta gnaga. Kollade på klockan igen, en kvart hade vi fördrivit, yes! Tog då en runda för att leta reda på en toalett, fick gå i omgångar då vi minsann inte vågade lämna vår kära packning. Jaha, vad gör man mer? Jo man snackar en himla massa skit, spelar supertråkiga spel på telefonen och sen äter man lite till. Kalla pannkakor med sylt på blev det till lunch, inte för att vi var så speciellt hungriga men vi hade helt enkelt inget bättre för oss.

När vi nästintill tömt våra matväskor så kom äntligen bussen. Vid det laget vräkte regnet ner och det skulle bli skönt att sjunka ner på ett bussäte ett tag. Resan tog lite drygt två timmar, plus en timmes tidsskillnad som hoppade på där så strax efter fyra kom vi fram till Byron Bay. Fick fint bemötande med skjuts till Hostelet och en fin uppgradering från tiobäddsrum till fembäddsrum utan extra kostnad. Bra start!

Dumpade våra ryggsäckar på rummet och gick ut för att se oss omkring. Tog en liten titt på stranden, gick en runda bland affärerna och sedan blev det en sväng till mataffären för att inhandla lite nödvändigt. Lagade sedan kvällsmat som bestod av pasta och pesto med lite ost på. Inte helt fel ändå.

Resten av kvällen har vi bara chillat och tagit det lugnt och nu har vi precis bäddat ner oss i sängarna. Återigen ska det bli skönt med lite sömn, förstår inte att man alltid känner sig halvt död på kvällarna. Konstigt det här! Jaja, lite sömn ska nog göra susen. Nattinatti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s