Surfers Paradise 2 mars

Trot eller ej men här kommer ytterligare en liveuppdatering!

Idag har vi bara chillat gärnet i surfarnas paradis. Gått på stan och shoppat igen.. Så det kan gå! Sen har vi mest legat på stranden och haft det gött, svalkade oss med ett dopp i det blå och sedan kunde vi ligga ett tag till. Skööönt!

Efter en sådan skön dag gick vi den långa vägen tillbaka till Hostlet och stekte pannkakor igen, så himla gott även idag! Och smidigt när morgondagens lunch redan är fixad. Efter denna delikata måltid hoppade vi in i duschen och fräschade till oss, gött när man kan känna sig hyfsat fräsch för en gångs skull. Händer inte alltför ofta tyvärr!

Så när vi luktade lite godare så gick jag och Linnéa en kvällspromenad här i hamnen, så himla mysigt när alla höga byggnader lyser och det speglar sig i vattnet. Ja, mys på hög nivå! Och nu har vi hamnat utanför Mc Donalds igen för lite internetande. Har härligt sällskap av en massa kackerlackor, trevligt! Skönt att slippa känna oss ensamma. Apropå det så stötte vi på en läskig man här innan, usch alltså. Han frågade efter pengar och när vi sa nej och gick därifrån följde han efter oss… Himla obehagligt. Men efter ett tag så blev vi av med honom och han gick vidare, skönt för oss. Sånt gillar vi inte. Tur att vi var två!! Allt sällskap är inte välkommet.

Nä nu börjar klockan bli mycket igen. Känns som att det var nyss vi satt här och nu har det gått ytterligare en dag. Vi hinner knappt med! Men iaf, imorgon ska vi lämna detta paradis och åka till ett annat paradis får vi hoppas. Ska resa lite i tiden också då tidskillnaden imorgon går från nio timmar till tio. Stort land detta! Så det är väl bäst att vi går tillbaka och bäddar ner oss, ha en fortsatt bra dag där hemma så säger vi godnatt 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s