Surfers Paradise 28 feb

Dag två i surfarnas paradis alltså, den har vi minsann spenderat på ett blött och bra sätt. Inte fick vi nog igår inte av de där fjuttiga attraktionerna, nej nej. Så idag bar det av till Wet and Wild, ett vattenland en liten bit utanför staden här. Där tillbringade vi hela dagen i bikini springandes mellan en massa olika åkattraktioner, den ena blötare och roligare än den andra. Barnsligt roligt! Vi åkte i tunnlar, åkte tillsammans i ringar, plaskade i poolen, åkte i mer ringar, åt kalla pannkakor med sylt på, åkte fler skojiga grejer och bara hade det allmänt blött och gött! Härligt värre!

När vi lekt av oss lite och parken stängde så fick vi så snällt ta bussen tillbaka till Hostlet. Vi var gaaaaanska så helt slut så vi hamnade på rummet några minuter för att försöka hitta vår förlorade energi. Tur som vi hade så låg den och gömde sig bakom en av våra väskor så vi plockade upp den och körde vidare. Tvättning och lagning av mat! Oj så vuxet det lät.. Och tråkigt. Men det behövdes! Blev lite köttfärssås och ris som lade sig fint i magen och så en liten chokladbit till efterrätt. Perfa!

Efter denna delikata måltid hamnade vi på balkongen där vi skrev roliga vykort och hade lite mysigt och roligt på samma gång. Tog oss sedan en liten kvällstur till Mc Donalds för att kolla wi-fi lite, funkade sådär en liten stund så vi kunde kola läget i omvärlden innan vi återigen isolerades. Nu är vi återvända och ligger i våra sängar, tröttheten hägrar och ögonen känns något tyngre än vanligt. Imorgon ska vi fortsätta leka, så för att palla det så säger vi godnatt och går in i sovmode! ZzzZZzz!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s