Surfers Paradise 27 feb

Ja, hämden är ljuv kände vi lite imorse och ville mest bara prata riktigt högt och vara så störiga vi bara kunde. Men någon gång har vi lärt oss att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad så därför lät vi det vara och smög ruskigt tidigt ut ur rummet. Efter lite frukost så checkade vi ut och lämnade stället och människorna bakom oss. Skön känsla!

Klockan sju hoppade vi på bussen som tog oss hit till Surfers Paradise. Tog ungefär 1,5 timmar så klockan halvnio var vi framme. Fick vänta lite på pickup så runt kvart i tio var vi framme vid Hostlet. Mycket trevligare och bättre än det vi lämnade! Kunde dock inte checka in då vi var för tidiga men vi kunde lämna våra väskor i ett rum och så gick vi och lagade lite nudlar. Så strax efter tio intog vi dagens lunch, nudlar, mackor och morot. Gott!

Efter det tog vi en sväng till receptionen för att forska lite i vad vi skulle hitta på. Slutade med att vi köpte en tredagarsbiljett till tre olika nöjesparker här i närheten. Var billigare att köpa biljett för alla tre än att köpa för bara en, mycket konstigt. Men det gjorde ju inte oss så mycket direkt! Tre dagar med bara massa skoj, det tackar man väl ändå inte nej till? Inte vi iaf! Så vi tog den parken som det var gångavstånd till idag vilket var Seaworld. Där tittade vi på pingviner, isbjörnar, massa fiskar, hajar och delfiner. Gick på en show där professionella jet-ski grabbar gjorde massa volter och grejer. Såg en delfinshow och åkte lite roliga åkattraktioner. Vi blev blöta! Men det är varmt i det här landet så man torkar ganska så snabbt vilket är himla smart! Ja, vi lekte runt lite där inne om man säger så. Inte tråkigt alls!

Dock var vi helt slut när vi traskade därifrån, tidig uppstigning och lite för lite vatten gjorde att hjärnorna kändes rätt kokta på oss alla tre. Gick till Hostlet och checkade in på riktigt, åt några rostade mackor och laddade för att gå till mataffären. Fanns en på tjugo minuters avstånd och en på fyrtio minuters avstånd. Vi tänkte att vi inte hade bråttom och dessutom kunde man gå längs stranden till den affären som låg längst bort, det lät ju mysigt tyckte vi. Så vi gick, ganska så långt faktiskt. Ungefär fyra kilometer, i flip flop. Hittade slutligen mataffären efter lite letande och bestämde oss för att handla allt för kommande dagar.. Om det var smart eller inte kan man ju diskutera. För jösses vad mycket grejer det blev.. Vi fyllde våra små ryggsäckar och ändå blev det två kassar över. Ja ja, började gå och insåg att det var tuuungt. Tog en paus efter några sekunder för att använda lite wi-fi och äta några chokladbitar innan vi fortsatte. Fyra kilometer, fullastade med mat och i flip flop. Ingen bra kombo alls! Hur tänkte vi? Förmodligen inte alls verkar det som.

Men men, vi lyckades efter mycket om och men komma fram till Hostlet med värkande axlar och hungriga magar. Ställde oss så och stekte pannkakor, massor! Mums! Och kokade lite ägg till morgondagens frukost också. Duktiga vi är! Sen högg vi in på pannkakorna och drack mjölk till, riktig festmåltid! Blir även pannkakor att ha med imorgon till lunch under dagen, hur perfekt som helst. Vi kan om vi vill! Men nu är klockan över midnatt och med pannkakor i magen ska det bli gött att sova. Imorgon är det ännu en lekpark som gäller så sömn är inte fel! Så natti natti fölk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s