Surfers Paradise 1 mars

Då är vi här igen, tredje dagen i paradiset och vi fortsätter leka. Tog oss efter frukosten till Warner Bros Movie World, en väldigt rolig nöjespark måste vi säga. Vi har åkt framåt, bakåt, upp och ner, åt sidan, uppåt, neråt, genom vatten, i mörker och det ena med det fjärde. Vi bara ställde oss i kön, hade ingen aning om vad som väntade utan lät överraskningarna komma gång på gång. Häftigt! Och roligt hade vi!

Träffade även på Batman, Superman, Catwomen, Scoobidoo, Green Lantern och en hel massa andra kändisar! Såg lite shower och kollade på en 3D-film som surprisade oss rätt rejält, helt plötsligt började det regna och stolarna åkte fram och tillbaka, ett riktigt äventyr alltså! Ja ni hör ju bara vad barnsligt roligt vi har haft det under dagen. Passar oss som handen i handsken! Avslutade sedan vår lekdag med lite Ben & Jerrys, smaskens!! Bättre är svårt att få det!

Tillbaka på Hostlet var vi tröttare än tröttast och tur var väl då att vi hade mat kvar sen gårdagen, bara att värma upp i micron. Smidigt värre! Den mumsade vi i oss och nu sitter vi utanför Mc Donalds och använder lite gratis wi-fi. Så detta är en liveuppdatering, äkta vara så att säga! Vi har det kanonbra, tiden går lite för fort bara men annars har vi inget att klaga på. Har ju till och med rena kläder, helt fantastiskt! Livet leker, woopidooo!

Hoppas allt är prima med er också! Nu ska vi passa på att använda lite mer internet innan det är tack och hej för idag. Så på återseende, ha en bra helg hörrni och ta hand om varandra! Puss & kram från andra sidan jorden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s