Noosa 24 feb

Idag (precis som nästan alla andra dagar) började vi dagen med frukost, tog sedan en tur till mataffären för att köpa lite lättlunch. Efter detta så spenderade vi fyra timmar av förmiddagen i en kajak på vattnet. Härligt, javisst! Hade dock varit lite skojsigare om det inte hade varit motvind halva tiden, sjukt strömt och på vissa ställen alldeles för grunt så vi fick hoppa ur och dra våra kajaker.. Så vid halvtid var vi ganska så trötta i armarna och rätt frustrerade. Så vi vände om och hittade en liten strand där vi gick iland och käkade lite frukt, macka och kex.

Med lite ny energi hoppade vi i kajakerna igen och skulle paddla tillbaka. Jösses vad lätt och fort det gick! Ingen motvind, strömt åt rätt håll och vi lyckades till och med undvika de grunda partierna. Festligt! Nu kunde vi äntligen njuta av paddlingen! Så eftersom det gick väldigt mycket snabbare på tillbakavägen så stannade vi och gick på grund med flit, satt sedan där och käkade lite kex och myste i solen innan vi var tvungna att paddla tillbaka med kajakerna. Rätt nöjda ändå, andra halvan var väldigt mycket bättre än första!

Med fyra timmars paddlande i armarna gick vi sedan en runda på stan. Blev shopping för oss allihopa så nu är plånboken lite tunnare men vi så väldigt mycket gladare! Fasligt roligt att shoppa i detta land! När vi shoppat färdigt och skulle vandra upp till mataffären så hade vi sånt härligt flyt, en tant stannade med bilen och frågade om vi skulle uppför den långa backen, och det skulle vi ju. Så hon gav oss mer än gärna skjuts! Vilken lycka för oss trötta små flickor, mysig gullig liten tant var det också. Hon hade fått sluta jobbet tidigare så hon var på väg hem och tyckte det såg så varmt ut för oss att gå hela vägen så vi fick skjuts hela vägen till affären. Tusen tack för dessa snälla människor! Pauline som tanten hette gjorde helt klart vår dag! Känns inte direkt troligt att det skulle hända i Sverige, men här är alla så trevliga och hjälpsamma hela tiden. Helt galet! Vi svenskar borde ta efter!

Väl vid affären handlade vi lite för morgondagen och även ett paket glass som vi tog med oss ner till vattnet. Mys som vanligt! Efter ett par timmar vid vattnet gick vi så sakteliga upp till Hostlet igen, hade hört att det skulle vara free pizza. Visade sig dock att man var tvungen att köpa en drink för att få pizzan, så ”gratis” var den! Så vi struntade i den och gick istället till en liten pizzeria en bit härifrån och delade på en stor pizza. Kändes mer värt!

Nu är klockan strax tio och vi har redan krupit ner i sängarna. Så sjukt trötta! Förstår inte detta, men hoppas att natten ska ge oss god sömn och en massa ny energi. Det behövs för tillfället! Så, nattinatti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s