Brisbane 26 feb

Morsning! Då Hostlet är som det är så lämnade vi snabbt det eftrr frukosten och tillbringade hela dagen ute i storstaden. Hittade en liten mysig marknad där vi gick runt en stund och provsmakade dricka och köpte konstiga chokladbollar. Efter det tog vi en promenad genom Botanical garden och längs med floden som går genom Brisbane. Vädret var kalas så inget att klaga på alls! Så småningom hittade vi till poolen med fejkstrand, där ville vi slå oss ner. Men först ville vi köpa en boll att roa oss med. Så vi gick för att leta men det enda vi hittade var tennisbollar, jaja det får väl funks tänkte vi och köpte en. Åt sedan en banan och morot innan vi hoppade i poolen.

Oj så skönt! Men fy vilken kass boll. Världens sämsta tennisboll, kan knappt kallas för tennisboll tror jag inte. Ingen studs och dessutom fylldes hela med vatten efter ett tag.. Nä, den var inge rolig. Roade oss istället med att försöka kasta oss själva, gick lite sådär halvbra om vi ska vara ärliga. Men man får inte roligare än vad man gör sig! Lade oss sedan på ”stranden” och solade. Så himla skönt! Kunde till och med ligga i solen utan att det var för varmt, härligt värre! Låg där ett par timmar innan våra magar skrek efter något att äta. Eftersom köket på Hostlet luktar apa och är allt annat än mysigt så ville vi verkligen inte gå dit och laga något. Hittade istället ett litet place där vi köpte kycklingwraps och pommes. Satt där en stund och pratade och bara njöt av tillvaron! Gick sedan tillbaka genom stan och gick förbi ”The wheel of Brisbane”, fast vi gick egentligen inte riktigt förbi. Jag och Linnéa blev sugna på att ta en liten romantisk tur och se storstaden uppifrån, sagt och gjort! Köpte biljetter och hoppade in i buren, åkte sedan en tolv minuter guidad tur runt runt runt och njöt av utsikten. Älskar när man ser hela staden upplyst, så väldans vackert! Efter denna romantiska tur på tu man hand återförenades vi med Anna och gick och köpte varsin stor glass på Hungry Jacks som vi avnjöt på en bänk tittandes på folk. Vi har det inte så tokigt alls faktiskt, njuter inte alls av att vara ledig och utomlands, inte alls!

När klockan blev lagom så drog vi oss sakta tillbaka till Hostlet och här är vi nu. Precis krypit ner i våra sängar för att få lite sömn. Imorgon ska vi upp supertidigt för att förflytta oss ännu mer söderut. Men gänget i vårt rum saknar då respekt, igår var det fest och idag är de visserligen nyktra men vara tysta när andra ska sova har de nog aldrig lärt sig. Nä, vi kanske ska ta och prata riktigt högt och spela upp grejer på våra telefoner när vi går upp klockan halvsex imorgon. Känns lockande just nu..

Aja, bäst att vända på sig och lägga kudden över huvudet. Godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s