Frasier Island 22 feb

Ja, pigga var vi inte direkt när vi blev väckta klockan sex av vår ledare. Och regnet öste ner utanför tälten! Men vi hade inget annat val än att stiga upp och gå ut i det blöta och geggiga. Såg inte skymten av våra killar så vi plockade fram frukost och högg in själva. Mjölk, flingor och macka. Mums vad mättande! Så småningom fylldes bordet och de kom upp en efter en, lika opigga och bakis som föregående dag. Ett piggt och härligt gäng runt frukostbordet med andra ord!

Efter att ha städat undan, packat vår resterande mat så var det dags att hoppa in i bilarna för sista dagen. Ingen av grabbarna var kapabla att köra denna morgon heller så Anna tog plats bakom ratten och körde oss säkert och bra till Lake Mckenzie. Lake Mckenzie är en sjö som består av bara regnvatten, Jim berättade att det finns ca 90 stycken i hela världen varav drygt 40 finns på Frasier Island. Coolt ju! Vädret var dock inte det bästa men regnet hade ju iaf ett litet uppehåll så så sätt hade vi tur i oturen. Hoppade iaf i sjön som var varm och skön! Plaskade runt och lekte där i en timme innan vi så snällt fick gå upp igen. Vid det laget var vi så hungriga så vi åt lite äpplen och kakor i väntan på lunch.

När alla var uppe ur vattnet så hoppade vi in i bilarna igen, nu skulle galningen Paul köra igen. Vi sa hejdå till varandra ifall vi inte skulle överleva åkturen. Men han hade nog fattat att vi inte riktigt var nöjda med hans första körning för nu körde han mycket mer ordentligt och det kändes nästan tryggt. Så alla överlevde! Körde till stället där vi stannade för lunch första dagen och det var tanken att vi skulle äta lunch där även denna dag. Så vi stannade och skulle plocka fram vår resterande mat, det enda vi kunde hitta dock var bröd och smör.. Det andra hade tydligen någon annan tagit så det blev inte mycket till lunch här inte. Några mackor med smör, heja heja!

Var bara att hoppa in i bilarna igen, hungriga och trötta. Nu väntade den sista sträckan på Frasier Island.. Gick kalasbra och vi kom fram till platsen där vi skulle hoppa på färjan. Tog gruppfoto med alla vid turbilen, skulle sedan ta lite bilder med bara vårt gäng runt vår bil. Så vi gjorde detta och när vi tittade nästa gång så hade färjan åkt igen.. Så vi alla missade den på något konstigt sätt.. Ingen vet riktigt vad som hände men vår ledare var inte riktigt glad. Men men, drygt en kvart senare var den tillbaka och denna gången kom vi med dessutom! Väl tillbaka på andra sidan körde vi tillbaka till Hostlet där vi lastade ur, städade ur all sand och plockade iordning våra grejer innan vi tackade för oss och gick för att checka in. Frasier Island var därmed över och förbi! Skönt häng, vackra härliga platser, coola bilar och bara en helt jättebra tur! Vi är mer än nöjda! Fick se nio vilda Dingos under dagarna, fick chilla gärnet, lära känna nya härliga människor, campa lite och bara njuta av en finfin ö! Gött liv!

Vi checkade iaf in, hämtade våra väskor och gick till rummet. Väl där träffade vi en av våra rumskamrater, en kille vid namn Nathan. Mycket trevlig och lätt att prata med! Pratade lite innan vi gick ner för att boka boende för Noosa och Brisbane. Tog sån himla tid då vi fick vänta så himla länge.. Tålamodet höll på att försvinna helt och tröttheten bara vällde över oss. Men efter mycket om och men så hade vi iaf bokat boende och även köpt en matbiljett för kvällens dinner på Hostlet.

Återvände till rummet där vi träffade på Nathan igen, fortsatte prata med honom medan vi en efter en tog en skön och välbehövd dusch! Fick sedan sällskap av honom till middagen och även en av killarna från bilen sällskapade oss. Korv, pommes och sallad bestod middagen av och den gick ner utan problem! Nathan erbjöd sig sedan att diska så vi fick sån himla service. Vilken kille!! Kom sedan ytterligare en kille och gjorde oss sällskap så då spelade vi lite kort, lärde oss lite nya spel vilket verkligen var på tiden. Det kom ytterligare två människor som var med och spelade efter ett tag så resten av kvällen bestod av härligt snack och massa kortspelande. Trevliga människor! Trevlig kväll!

Strax efter elva var vi dock så trötta att vi kröp ner i sängarna och slocknade rätt fort. Sååå skönt! Men oj vad vi är nöjda med de senaste dagarna, Frasier Island var över förväntan och det är alltid kul när det är så! Så det var tre trötta men glada tjejer som gick och lade sig igår. Så det ska vara!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s