Forts. Noosa 23 feb

Yes, vi checkade in och fick vårt rum. Inte världens bästa hostel vi hamnat på men för två nätter får det helt enkelt duga. Gick sedan till receptionen för att boka morgondagen och kommande greyhoundbuss. Efter detta så tog vi oss en liten promenad och utforskade Noosa lite. Hamnade i en hel massa mysiga affärer med ljuslyktor, armband, örhängen, bikinis och en hel massa annat roligt. Ryckte åter igen lite i shoppingtarmen!

Tog oss ner till stranden också och kollade in den, såg inte helt fel ut om man säger så. När vi strosat runt i affärerna så började klockan närma sig gratis mat. Blev tydligen ingen volleyboll i poolen men grillkväll med livemusik var det iaf. Gratis mat är ju aldrig fel så vi högg in! Det var korv, ketchup, senap, lök och toast som bröd och så någon mindre god kyckling. Den kastade vi men korven var helt okej för att vara gratis måste vi ändå säga. Passade på att äta rejält nu när vi slapp betala för det så mätta blev vi iaf. Mycket bra!

Efter den måltiden så visste vi inte riktigt vad vi skulle ta oss till. Hade tänkt handla frukost tills imorgon men mataffären hade visst stängt. Glömde att det är söndag idag.. Woops! Så istället tog vi oss en liten promenad och tillslut hamnade vi på Noosa Cinema. Gick in och hux flux så hade vi bestämt oss för att se en film! En romantisk komedi som heter ”are we officially dating?” köpte vi biljetter till och sedan tog vi en tur till 7-eleven och köpte dyr mjölk till frukosten imorgon. Lämnade den på Hostlet och gick sedan sakta tillbaka till bion, hade lite tid att döda så vi satt utanför och chillade ett tag. När klockan så slog nio så tog vi plats i biosalongen, en väldigt liten sådan och det var typ vi och fem till. Mysigt ju! Och filmen var en typisk tjejfilm med förutsägbart slut och allt det där, precis som det ska va. Bra film med andra ord!

Nu har vi precis kommit tillbaka till Hostlet, vädret är för himla tråkigt nu. Regnet bara öser ned utanför, hoppas verkligen det slutar tills inorgon! Usch! Så nu ska vi snarka ikapp med de andra här, godnatt godnatt!

Annonser

3 thoughts on “Forts. Noosa 23 feb

  1. Jag håller med Therese W man längtar till all den här läsningen och det var perfekt att slå sig ner i fotöljen och läsa efter att ha kommit hem ifrån jobbet. Saknar bilder bara men förstår att det kan vara lite svårare att lägga upp pga internet. Carina O Palm

  2. Kan bara hålla med..det är så spännande o roligt att läsa kan inte sluta, fast nu är klockan 01.30 dax att sova! Kram på er tjejer 😍 Från Tussan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s