Whitsundays 16 feb

Trot eller ej men natten gick förvånansvärt bra där nere i värmen. Visst vaknade vi en del gånger men värmen tog iaf inte kål på oss så vi är fullt levande även idag. Härligt!

Frukosten var svintidigt även idag så strax efter sex var vi uppe och redo för en ny dag! Soluppgång och skön morgonluft mötte oss när vi klev upp på däck. Och så intog vi frukost! Gled så vidare tillbaka till sköldpaddestället för att se om vi kunde hitta några sköldpaddor idag. Jag och Anna tog oss ett morgondopp medan Linnea solade på däck! Uppvaknande friskt var det minsann men inte en sköldpadda i sikte. Lite synd, men vi har ju simmat med Leeroy så vad gör det liksom!

Uppe ur vattnet igen duschade vi av oss saltvattnet och lade oss uppe på taket och solade medans vi sakta men säkert åkte tillbaka mot Airlie Beach. Alla låg utslagna lite överallt på båten och såg mer eller mindre döda ut.. Ja, havet suger hörrni! Halvtolv var vi så tillbaka i Airlie Beach, tackade för oss, kramades lite och sedan tog vi vårt pick och pack och lämnade båten! Två dygn ute till havs gick fort, som allt annat också. Men vilka härliga två dygn vi har haft ändå! Tacksamma för livet utan tvekan! Det är rätt gött att leva måste vi ändå medge.

Gick tillbaka till Airlie, tog en sväng förbi mataffären och inhandlade lite pasta och tomatsås. Smet sedan in på Hostlet vi bodde på innan båten och lagade lite mat, BUSIGT värre! Och sen hittade vi en sån himla fin sak.. En HEL OÖPPNAD Paradisask!! Hur stora är oddsen? FEEEEEEST!! Tog med den, gick till Mc Donalds och köpte en liten glass (äre fest så äre!). Gick sedan ner till poolen, där vi fortfarande i skrivande stund befinner oss. Vi har vilat, badat, kört träningspass i poolen och nu har vi precis duschat och fräschat till oss här i utomhusduscharna. Känner oss lite som tre hemlösa nissar när man behöver duscha offentligt, men har man inget hem här så har man inte! Då får man hitta andra lösningar bäst man kan och hittills går det fint!

Planen för kvällen är att hitta nått ställe där vi kan äta en riktigt god middag. Kanske lite gratis wi-fi på det och lite härlig mysstämning i ett par timmar. Vi måste hålla oss vakna till midnatt nämligen för då går bussen till 1770. Ska testa på det här med nattbuss, går det bra så sparar vi ju en natt på Hostel. Går det dåligt så är vi sjukt trötta imorgonbitti när vi kommer fram.. Det är sånt som märks, värt ett försök iaf! Nu ska vi leta restaurang! Ciao ciao!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s