Whitsundays 14 feb

Glad Alla Hjärtans Dag på er där ute i världen!!

En dag som denna klev vi upp ur sängen runt halvnio för att äta frukost och checka ut. Vi packade varsin plastpåse med det nödvändiga för kommande två dygn och det andra låste vi in i garaget på Hostlet.

När detta var gjort begav vi oss till Magnum (namnet på stället där vi skulle checka in) och checkade in för vårt båtäventyr. Fick fylla i lite lappar och lyssna på lite säkerhetssnack och detta med namn har vi märkt att de har lite problem med i detta land. Jessica blev Jessiva, Anna Nyman blev en Nymann och Linnéa har nu kändisnamnet klart för sig, Verena Paul! Ja, var de fick det namnet ifrån är en väldans bra fråga men roligt är det! Vi är numera Sivan, Nnn och Virre P, en härlig trio!

När incheckningen var klar hade vi ett par timmar att fördriva innan vi skulle befinna oss nere i hamnen. Vi försökte hitta wi-fi vilket gick sådär och sen blev det att laga lite lunch. Sen var det bara att knata ner till hamnen för att börja äventyret. Visade sig att vi var 26 stycken som skulle med båten varav endast två stycken var killar, lite tråkigt tyckte en del av tjejerna. Båten vi skulle åka med heter Habibi (älskling på Arabiska för er som inte visste) och var en hyfsat stor segelbåt men vi undrade ändå hur 26 pers plus skepparn och två till arbetsgrabbar skulle få plats.

Klockan slog två och vi klev på båten, hade ännu mer säkerhetssnack och sedan fick vi våra rum. Vårat hette The Orgie, lät ju spännande! Förstod rätt snabbt varför det fått det namnet, typ en enda stor säng där fem pers skulle sova plus ett par småslafar vid sidan. Mysigt! Tur(?) att vi bara var tjejer där! När vi kollat in ”rummen” så var det bara att inta däck och lägga i chillväxeln. Bikinin åkte på, mängder med solkräm och sedan njöt vi av havet, den blå himlen, solen och grejen av att befinna sig på en båt. Fint ska det va!

Undertiden fick vi lite nachos, småpajer, vårrullar och något annat konstigt halväckligt att äta. Chillade vidare medan vi förflyttade oss mot en av öarna, hade hört att vi skulle åka tills det blev mörkt för att komma så nära som möjligt så morgondagen skulle bli snäppet bättre. Så vi chillade gärnet, sedan ringde matklockan och vi flög upp! Då var det grillad korv, kött, potatissallad, sallad, rostat bröd och en massa gott. Mums! Och mätta blev vi. Efter maten var det ännu mer chill, såg lite sköldpaddor och något annat stort vattendjur som kallas Mermaid, eller Seacow om ni hellre föredrar det. Nu hade vi kommit fram till övernattningsstället iaf så vi förankrade båten och en bit längre bort låg ön med den omtalade Whiteheaven Beach, fast stranden såg vi inte då den låg på andra sidan ön så vi får helt enkelt vänta tills imon innan vi får njuta av den! Men iaf, framme för idag.

Mörkret lade sig och ännu fler båtar kom och gjorde oss sällskap runt omkring, lös lite mysigt från dem och även från vår båt. Myspys. Körde sedan något som de kallade för Circle of love, vi fick sitta i ring och hålla varandra i händerna. Sedan skulle var och en säga sitt namn, var man kom ifrån, favoritplats i Australien och sedan skulle man antingen berätta en sexhistoria (sann eller falsk spelade kvitta) eller så skulle man köra sin favoritdansrörelse. Typisk festgrej! Men visst, vi gick hela varvet runt och vi fick ju höra både det ena och andra på sexfronten och även se en och annan rolig dans!

Efter det så var det chill igen, folk drack en del av alkoholen de hade med sig och det blev en aning fnittrigt. En av killarna ur personalen var en ung solbränd vältränad kille som en del av tjejerna gäääärna ville vara nära, och han verkade inte ha något emot det alls faktiskt. Så ungefär så var det. Vi satt och pratade en stund innan vi kände att tröttheten kom ikapp oss så nu har vi precis borstat tänderna och krupit ner i ”sängarna”, varmt som i en bastu här nere så vi får väl se hur det går med nattens sömn.. Annars är det rätt gött det här med båtliv! Tummen upp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s