Airlie Beach 13 feb

Idag vaknade vi någonstans efter åtta kanske, hade inte riktigt koll på tiden. Men de kom in och skulle städa iaf, varför städa så tidigt på morgonen? Folk sover ju för tusan, vi har semester!!

Jaja, vi fick i oss lite frukost och sedan blev det ytterligare en tur i butikerna. Lyckades faktiskt inhandla varsin sarong och varsin bikiniöverdel så nu är vi redo för sol och bad! Gick sedan till denna superdåliga mataffär för att hitta något att laga till middag. Blev pasta och pastasås, detta lämnade vi av på Hostlet innan vi gick och köpte oss lite Mc Donaldsmat till lunch. Denna åts såklart nere vid vattnet i sällskap av dessa mysiga små måsar som är överallt. Trevliga små djur, NOT!

Efter lunchen lade vi oss i skuggan på stranden och chillade lite med varsin bok. Mycket gött! Några timmar senare bestämde vi oss för att trotsa vår rädsla för Travel agencys så vi besökte Peter Pan för att få hjälp med att boka kommande äventyr. Blev som vanligt ett långt besök men vi kom därifrån med mindre pengar och varsin biljett till ett förhoppningsvis härligt äventyr!

När det var fixat lagade vi middag, blev riktigt gott och mätta som bara den blev vi. Samtalade sedan lite med våra roommates innan vi tog med oss kortleken och satte oss ute vid ett bord för att spela. Några omgångar senare kom en tysk kille fram och undrade vad vi spelade. Vi förklarade och undrade om han ville vara med, självklart ville han det. Så resten av kvällen blev spel och snack med honom. Visade sig att vi antagligen kommer mötas på flera ställen längs östkusten, nästa gång på söndag då vi ska ta nattbussen till 1770.

Nu lite senare så ligger vi nerbäddade och klara för dagen. Imorgon ska vi ut på båtäventyr i två nätter, det ser vi fram emot! Så det är bäst att ladda batterierna nu med lite sömn, puss & godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s