Back in Auckland

Ja, kvällen igår blev ungefär som vi trodde. Vi kom fram sent, checkade in, handlade mat, lagade maten, tog en dusch och sedan var klockan alldeles för mycket så det var bara att stupa i säng.

Imorse sedan så lämnade vi Wellington redan kvart i sju och slutmålet och också slutet på vår resa med Stray var Auckland. Så ja, med undantag för två matstopp så var det raka vägen. Sjukt sega timmar måste vi nog allt erkänna.. Fanns inte mycket annat att göra än att sova så det gjorde vi från och till hela vägen tillbaka. Vi hade dock världens skönaste buss och var bara runt femton pers så alla hade ju varsitt säte med gott om plats. Tur det, de andra skruttbussarna hade varit en pina att åka såhär långt i. Men sådär nio timmar i buss är ju inte alltför roligt trots allt. Men allt är inte roligt här i livet har vi fått höra!

Klockan fem var vi så framme i Auckland, hoppade av bussen och sa hejdå till våran chaufför Postie som vi åkt med hela vägen. Med det avskedet så var vår Strayresa över och förbi. Konstig känsla. Vi började ju nyss, fast ändå så länge sen, både skönt och jobbigt på samma gång. Men men, ett kapitel avslutat men det finns flera kapitel kvar som tur är så här finns det ingen orsak att deppa. Vi tog vårt pick och pack och gick upp till Hostlet, checkade in och så låg vi och vilade på sängarna lite. För ja menar vi hade ju inte fått nog med vila under dagen..

Jaja, efter en stund bestämde vi oss för att ta en sväng på stan. Hittade en klädaffär där det stod SALE med stora bokstäver, självklart besökte vi den. Och ut kom vi sedan med varsin kasse med kläder.. Det tog oss alltså en månad, så länge kunde vi hålla oss innan shoppingsuget tog överhand. Dock behövde vi lite mer och nya kläder då det känns som att vi går i samma kläder varje dag.. Så det var ändå gött med lite fräscha grejer! Tog också en tur till mataffären för att handla lite frukost till morgondagen.

Återvände sedan till vårt Hostel och lagade lite mat och sen har vi bara hängt på vårt rum. Så skönt! Nu är det strax dags att sova då det självklart är tidig uppstigning imorgon också.. Sovmorgnar existerar inte här längre! Men vi är ändå taggade för morgondagen, sista hela dagen på Nya Zeeland och den ska vi tillbringa på ett förhoppningsvis väldigt bra sätt!

Tagga tagga, sova sova! Godnatt 🙂

Annonser

2 thoughts on “Back in Auckland

  1. Jag har undrat och funderat över när er stålsättning skulle släppa och ni skulle dyka in i en klädaffär och sedan komma ut lyckliga, pappa Göran.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s