Kaikoura 30 jan

Ja, redan kvart i sju så lämnade vi Rangitata bakom oss och rullade vidare. Gjorde ett kaffestopp innan vi efter ett par timmar anlände till Christchurch flygplats. Där hoppade alla välbekanta ansikten av, lite småsorgligt sådär. Vissa skulle flyga hem, vissa vidare till andra länder och vissa bara till en annan del av Nya Zeeland. Tråkigt att de lämnar men det gör ju visserligen vi också om ett par dagar.. Istället hoppade det på ett helt nytt gäng med människor. Trevligt det också!

Efter flygplatsen åkte vi vidare och gjorde ytterligare ett stopp där vi köpte varsin paj till lunch och hittade en free wi-fi spot som vi hann använda i typ fem minuter innan vi skulle åka vidare igen. Tidig eftermiddag anlände vi till Kaikoura där vi först stannade vid en utsiktsplats innan vi åkte till dagens Hostel, the Lazy shag backpackers. Där checkade vi in och upptäckte samtidigt att det hade hoppat på en till svensk! Komiskt nog heter hon Linnéa! En sån supertrevlig tjej ifrån Malmö. Så tillsammans gick vi och handlade lite till kvällens middag. Sen hamnade vi på rummet lite med rumskamraterna och pratade en del innan vi alla beslöt oss för att ta en promenad genom stan och till stranden.

Sagt och gjort, vi strosade genom staden vilket inte alls var så mycket att hänga i julgranen. Väldigt liten stad. Sen satte vi oss på stranden en stund och pratade tills det blev för kallt och vi gick tillbaka till Hostlet. Väl där slappade vi lite i sängarna innan vi gick för att tillaga lite kvällsmat. Mycket gott! Förberedde också inför morgondagens frukost genom att steka lite ägg att ha på mackorna. Ni ska bara veta hur tidigt vi ska upp imon.. Vill helst inte tänka på det..

När detta var gjort iaf så spelade vi lite kort på rummet, fick sällskap av den svenska tjejen och en finsk tjej så det var riktigt trevligt. Nu är klockan snart halvelva och vi måste verkligen sova! Klockan ringer strax efter fyra imorgon.. Ja ni läste rätt, fyra! Olidligt tidigt. Men vi kan ju hoppas på en fin soluppgång iaf, alltid nått! Och sen lär vi ha typ världens bästa morgon också, men det får ni höra mer om imorgon.

Nu: sova!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s