Wanaka 23 jan

Klockan åtta imorse skumpade vi vidare nedför sydön. Regnet fortsatte hälla utanför fönstret och gjorde alla lite småbittra sådär.. Stämningen på bussen var rätt låg kan man säga. Men vi lämnade regnskogen bakom oss och tog sikte på lite bergigare trakter.

Stannade vid ett café där det fanns en vandring runt en sjö som skulle ta ungefär 45 min. Skulle tydligen vara vackert men just nu spyr vi på vandringar.. Så vi beställde in varsin kaka och hängde i caféet istället. Visade sig vara en väldigt bra idé för himlen öppnade sig återigen och hällde ut tusentals liter.. Bara på den lilla korta biten mellan bussen och caféet blev vi dyngsura. Gjorde ju inte humöret bättre. Chaffisen drog igång ”the Lazy song” när vi alla var samlade på bussen igen och alla sjöng med i meningen ”today I don’t feel like doing anything”. Ungefär så det kändes!

Bussen fortsatte vidare och vädret blev faktiskt bättre och bättre.. Och utanför fönstret växte berg och vacker natur fram. Riktigt blåa sjöar och berg sträckte sig så långt vi kunde se, vackert! Annars så var det lite av en resdag idag också, körde ett quiz på bussen där vi tror att den vinnande gruppen fuskade sig till godiset. Men who cares, alla var för trötta för att bry sig.

Gjorde ytterligare ett stopp där vi köpte typ världens godaste panini som vi njöt till tusen av. MUMS! Åkte sedan vidare och kom fram till Wanaka runt fyra. Checkade in och sedan tänkte vi utforska den lilla staden lite! Känns ungefär som en liten skidort med en massa berg runt omkring, riktigt mysigt! En annan rolig sak var ju att vi visste att vår älskade Emelie skulle befinna sig här ikväll! Och eftersom ingen av oss har internet så fick vi ju helt enkelt gå ut och leta efter henne.. Omöjligt uppdrag trodde vi. Men efter inte alls lång tid ser vi henne helt plötsligt vandrandes över gatan. Kärt återseende minst sagt!

Satt sedan och tjötade om allt mellan himmel och jord. Hon ville höra allt och vi ville höra allt! Åh så roligt! Gick sedan vidare till mataffären för att köpa middag. Vi har verkligen kommit igång med mathandlingen nu! Idag blev det pasta, kyckling och sås. Gotteligottgott!! Innan vi tillagade detta smaskiga så sa vi dock hejdå till Emelie igen då hon skulle gå och göra kvällsmat och hänga med sina andra reskompisar! Kul att ses en sväng iaf trots att det inte blev så länge, men bättre än inget!!

Efter middagen så blev det en liten kvällspromenad där vi utövade lite akrobatiska övningar och tog lite roliga bilder innan vi återvände till Hostlet och spelade lite kort innan vi bäddade ner oss. Hade hört om någon tävling i baren så vi tog en sväng förbi där också men där var det ganska dött så vi hoppade det!

Nu är vi nerbäddade igen. Musiken från baren är så sjukt hög och får typ väggarna att vibrera här inne.. Men vi ska nog lyckas somna ändå. Imorgon är det sovmorgon igen, yeeeey! Och sjuka äventyr väntar, peppa gärnet! Resten får ni höra imorgon om vi överlever. Nu, sööööömn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s