Queenstown

Lämnade inte Wanaka bakom oss förrän klockan tio imorse, vi älskar sovmorgnar!

Idag var det kort resväg till skillnad från de senaste dagarna. Någon timme eller två bara mellan Wanaka och Queenstown. Dock gjorde vi två stopp innan vi kom in i Queenstown. Första stoppet var vid ett ställe där de sålde en massa färsk frukt i lösvikt och en massa nötter i olika former och smaker. Oh så gott! Bussen höll dock på att åka utan Linnéa vilket var en lite panikartad situation för mig.. Hade vart hemskt att resa vidare utan henne! Usch ja, men det löste sig och hon kom med som tur var! Nästa stopp var vid en bro där man kunde hoppa Bungyjump, detta var dock inte den högsta utan bara 43 meter hög. Ett par tjejer från bussen hoppade så vi kollade på det innan vi rullade vidare mot Queenstown.

Väl i Queenstown så checkade vi in på Hostlet, visade sig att vi fick gratis wi-fi!! Fest! Och vi ska stanna här i fyra nätter så vill ni prata med oss eller få kontakt med oss så har ni bästa tillfället nu! Morgon och kväll är vi förmodligen på Hostlet och rätt kontaktbara. Just so you know! Efter det åt vi lite lunch innan vi gick ut och utforskade stan lite. Mysig stad alltså!

Sen har vi bokat lite grejer för de kommande dagarna. Äventyret jag snackade om igår blev förskjutet så det sker imorgon istället. Mycket mycket spännande men oh så taggade vi är! Annars hade vi bästa middagen på länge ikväll. Här i Queenstown finns något som heter Ferg Burgers och är tydligen väldigt känt för deras extremt goda hamburgare. Så dit gick vi, jösses vad mycket folk! Men efter en timme ungefär så hade vi maten i vår hand. Köpte också varsin L&P, en typisk dricka för Nya Zeeland så ikväll var vi riktigt Nya Zeeländska av oss! Njöt av detta på en gräsplätt vid vattnet och vi har aldrig någonsin smakat en så god hamburgare, den var helt fantastiskt god alltså! Hade det inte varit för den kyliga vinden och en mycket irriterande anka så hade den lilla picknicken varit nästintill perfekt!

Men eftersom vi frös så gick vi tillbaka till Hostlet när vi ätit klart. Hittade ett svenskt par som vi började snacka med, skönaste paret ever! Åh vad vi diggar dom! De kommer från Stockholm och ja, så roliga. Sen började vi prata med en tysk kille också och det hela slutade med att vi allihopa spelade kort tillsammans i ett par timmar. Trevligt värre!

Nu är det nog dock dags för sängen för att vi ska palla med morgondagens äventyr. Det står mycket på schemat imorgon! Men det är värsta stora Skumpartyt här i baren vägg i vägg med Hostlet så jag vet inte hur mycket vi kan sova.. Och våra rumskamrater lär ju komma in mitt i natten inte alltför nyktra. Det blir spännande!

Men men, sånt är livet! Vi hörs imorgon igen, godnatt så länge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s