Abel Tasman 19 jan

Skönaste dagen på länge! Sovmorgon till klockan nio och en lång frukost på det. Bättre start på dagen kunde vi inte fått. Dessutom har vädret varit perfekt idag, klarblå himmel och strålande sol hela dagen, med lite sköna svalkande fläktar nu och då. Underbart!

Efter frukost packade vi med oss lite frukt och kex och så gick vi ungefär en timme längs vattnet här i nationalparken, jättefint! När vi gått ca en timme som sagt så hittade vi en supermysig liten strand där vi lade oss och solade i ett par timmar. Blev faktiskt ett dopp också, kallt till en början men härligt efter en stund! Efter några timmar där på stranden vågade vi inte ligga kvar längre med risk för brännskador så då tog vi vårt pick och pack och vandrade tillbaka.

Väl tillbaka chillade vi lite på rummet innan vi tog en lång och skön dusch. Duscha är underskattat alltså! På något konstigt vis så känner man sig alltid liiite äcklig här, vet inte om det beror på att det är varmt och klibbigt eller att i princip alla kläder vi har med oss är smutsiga, eller så kanske vi helt enkelt duschar för sällan. Vi får klura lite på det så återkommer vi om vi finner ett vettigt svar!

Efter duschen blev det maat, pastasallad! Mums fillibabba! Den avnjöts ute i solen och då njöt vi verkligen. En god middag i solen, medan alla där hemma knatar på med jobb och plugg, ja då kändes det rätt okej att vara på andra sidan jorden och veta att vi ska vara det ett bra tag till! Festade faktiskt till det sen med kortspel och chips, är det semester så är det. Carpe diem vänner!

Nu är vi trötta och färdiga för sängen. Det har anlänt ytterligare två Stray-bussar hit så nu är det full fart här ute på ”campingen”, lär väl vara fest halva natten om vi inte tror fel! Men som vanligt är vi helt slut och längtar efter sängen. Antagligen blir det väl lite borstning av tänder och sen huvudet på kudden om vi känner oss själva rätt. Kommer fler festkvällar och vi ska ju faktiskt orka med detta intensiva liv i två veckor till så sömn är inte helt fel ändå.

Nattelinatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s