Rastlöshet i dess renaste form.

Idag vaknade vi upp till regn.. Yeey! Låg kvar lite extra länge i sängen, åt en extra lång frukost men regnet bara fortsatte att vräka ner utanför fönstret. Men som de äkta äventyrare vi är så trotsade vi regnet och begav oss ut ändå. Kaaallt! Men vi strosade längs huvudgatan, gick in i lite klädaffärer och kände hur shoppingsuget tilltog mer och mer. Så mycket härliga färgglada kläder det finns här, oj vad vi vill ha! Lyckades dock ta oss ur varenda affär utan att köpa något, våran självbehärskning är tydligen av det bättre slaget!

Vi hade också hört om ett stort museum som skulle vara gratis, ingen av oss gillar ens museum men vi tänkte att något var vi ju ändå tvungna att göra och det var ju gratis liksom. Så vi gick genom regn och rusk, in i skogen där vi hittade en mysig liten väg. Dock upptäckte vi efter ett tag ett litet hinder.. Trappor, långa sådana! Men som vårt motto för dagen var, ”det blir inte roligare än vad man gör det” så tog vi tag i problemet direkt och började hoppa jämfota uppför trapporna istället! Mycket roligare än att gå normalt upptäckte vi, visserligen något jobbigare också men det fick det vara värt! När vi väl bestigit alla dessa trappor så låg muséet framför oss, lite likt Vita huset. När vi kom lite närmare märkte vi dock att det var fel museum.. Detta kostade pengar.. Såå typiskt! Och betala ville vi då rakt inte göra! Så vi vände tillbaka. Gick hela vägen till Hostlet igen genom regnet och kände oss lite sådär halvt nöjda med den första delen av dagen.. Satt och hängde läpp lite och åt kakor på Hostlet i någon timme innan vi tog nya tag och gick ut igen. Då hade regnet upphört iaf så vi tog ytterligare några turer i affärerna och sedan utforskade vi hamnen. Hamnen var lite speciell tyckte vi, inte alls så värst mysig. Kändes lite som ett industriområde tyvärr! Men vi hittade några sköna soldäck där vi lade oss och chillade ett tag! Återvände sedan till Hostlet och lagade middag och så skypade vi med Elina, en mycket fin vän där hemifrån! Såå kul att snacka trots att internetet var värdelöst så det hackade typ heeeela tiden, men bättre än inget!!

Nu har vi spelat lite kort som vanligt och känner att sängen lockar nått fruktansvärt. Så godnatt eller godmorgon eller vad det nu blir för er! Vi säger godnatt iaf 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s