Walking in sunshine.

Uppvaknandet imorse blev inte så farligt som vi trodde ändå, sängen hade inte brakat ihop och alla tre var levande. Väldig tur! Måste ha legat väldigt stilla med andra ord! Och inatt har vi dessutom haft underhållning, fröken Emelie har roat oss med att prata i sömnen och det är ju alltid lika roligt. Så imorse vaknade vi med leende läppar!

Det var bara att stiga upp, gå ned för trapporna och checka ut, gå upp för trapporna igen och hugga in på våran ”free breakfast” som visst ingick i priset här. Mjölk, flingor och rostmacka! Mums så nyttigt! Med frukost i magen så gick vi sedan ner igen för att checka in i nästa rum, tio bäddar blev istället fyra, bättre för oss! Efter att ha lämnat väskorna på rummet så satte vi på oss gympaskorna och började gå längs havet. Hade hört av en vän att man kunde gå från Bondi Beach till Coogee Beach och att det skulle vara fantastiskt fint. Det stämde så bra, klippor, stränder och mer klippor avlöste varandra och visst var det härligt att gå där längs havet! Tog oss runt två timmar att ta oss till Coogee och väl där lyxade vi till det på Mc Donalds, två små BBQ cheeseburgare var och så till efterrätt en glass för trettio cent, precis som gjort för vår budget! Och det var såå gott måste vi faktiskt erkänna, det gav oss så mycket energi att promenaden tillbaka till Bondi Beach bara tog oss en timma och tjugo minuter! Dock var vi helt slut när vi kom fram och slängde oss snabbt ner på stranden och somnade. Skönt tyckte vi då! Nu några timmar senare när det svider lite gott på armar och axlar så kanske vi tycker lite annorlunda men det får helt enkelt vara värt det. Hoppas det värsta går över under natten.

Annars har vi spenderat kvällen med att fixa flyg och hostel inför kommande dagar. Nya spännande äventyr väntar och då gäller det att allt klaffar. Lite klurigare än vad man tror men vi lär oss med tiden. Så nu hoppas vi att vi har det mesta under kontroll, tur att vi har världens bästa föräldrar som ställer upp och hjälper till när det krisar lite smått! Lyckligt lottade!

Nä, nu kallar sängen. Skulle gå och lägga oss tidigt ikväll tänkte vi.. Men så fastnade vi i en rolig konversation med en italienare, så kan det gå. Så det blir sent även ikväll, men bättre sent än aldrig hörrni!

Ciao!

Annonser

One thought on “Walking in sunshine.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s