Dag 2 Sydney

Ja, det var ju det här med jetlagen… Vaknade halvsex imorse och första tanken var, himla skit också! Och sen var det lögn att somna om.. Vred och vände och vände och vred på oss men efter mycket om och minuter somnade vi uppenbarligen om igen, skönt. Men inte lika skönt när klockan ringde vid tio och vi inte kände oss ett dugg utvilade. Återigen gick Mr Jetlag vinnande ur denna kamp men vi är nära vinst nu, imorgon ska vi vara pigga, tredje gången gillt! Kan vi fixa det? Klart vi kan!!

Sega som vi är så tog det en stund att ta sig ur sängen.. Men efter knappt två timmar så var vi äntligen redo för att ta oss ann en ny dag. Det första som stod på schemat var inhandling av lite frukost, och det var inte det lättaste. Man läser och läser på förpackningar men inte blir man klokare på vad det innehåller ändå, här gäller det att chansa! Och vår chansning blev riktigt bra, lite olika småyoghurts, bananer och så lite smör och bröd. Smakade helt okej ändå, får ju inte va alltför kräsna.

När frukosten landat i magen gav vi oss ut i värmen, idag har det varit klarblå himmel och en temperatur på mellan 25-28 grader ungefär. Det kan vi lära oss att leva med! Idag var planen att ta oss till ett ställe som heter Town Hall och där skulle vi kolla efter människor i gröna t-shirts. Sagt och gjort, eller nja, riktigt så enkelt visade det sig att det inte var. Det gäller att hitta rätt gator och rätt byggnader och det är inte alltid så enkelt, men eftersom vi är så himla smarta så löste vi det utan större problem. Dessa människor i gröna t-shirts håller i något som heter Free Tour, man får en guidad tur till fots genom Sydney och får sedan betala guiden vad man tyckte det var värt helt enkelt. Våran guide hette Ramsay och var en riktigt skön prick och tillsammans med honom och ungefär fyrtio andra nissar traskade vi runt i Sydney i lite drygt tre timmar. Nu kan vi Sydneys historia som ett rinnande vatten och är några roliga historier rikare! Helt klart värt!

Efter den lilla turen släntrade vi runt lite och kollade på folk, letade efter billig glass (utan resultat) och sedan beslutade vi oss för att dra oss hemåt för att laga lite mat. Magen började låta lite väl högt. Och idag slog vi på stort och gjorde en riktig lyxmiddag hemma på vårt hostel, inget mindre än nudlar med kycklingsmak!! Åt middag för 12 kronor totalt… Efter den här lilla utsvävningen känner vi att såna här lyxmiddagar får inte bli en vana. Pengarna ska ju ändå räcka i tre månader!

Jaha, och nu ligger vi återigen i våra sängar. Ett rör pringles har visst gjort lite sällskap med nudlarna men efter flera mils vandring så var det ett måste, att komma hem som två benrangel går absolut inte för sig! Så nu känner vi oss rätt nöjda även med denna dag, tiden springer iväg men så är det ju när man har roligt. Snart dags att kojsa!

Hasta la vista babes!

Annonser

One thought on “Dag 2 Sydney

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s