Sydney

En liten uppdatering såhär ett antal flygtimmar senare.

När vi sist skrev så befann vi oss på svensk mark, kände oss något sånär trygga och hade några spännande luftturer framför oss. Intet ont anande om vad de kommande timmarna skulle innebära. Nu däremot, typ sådär tjugotvå flygtimmar senare så befinner vi oss på Australiensisk mark, närmare bestämt på ett YHA-hostel i centrala Sydney och känner oss lite allmänt lost sådär.

Resan har gått fint måste vi väl ändå säga, med inslag av vissa mindre trevliga händelser. Självklart lyckades vi såklart hamna bredvid en spyende liten pojke på våran första flight (tack gode Gud för att Jessica tvättat sin tröja med mycket sköljmedel, den funkade bra som andningsmask där ett tag), vidare sen fick vi skena runt halva Amsterdam för att hinna med vår nästa flight. Men väl på planet så flöt resan på hyfsat okej, enda nackdelen var att dom vägrade ge oss mat. Tyckte tydligen att man skulle äta med drygt sju timmars mellanrum, det tyckte inte våra magar ska vi att få tala om! Men efter en sen men mycket god middag så landade vi så småningom i staden som inte går att uttala, Guangzhou. Och efter en evighetslång kö där så kunde vi slutligen hoppa på våran sista flight som tog oss hit till Sydney. Även där flöt det på bra, man kände sig kanske något sliten men det är smällar man får ta. Väl framme i Sydney sen så var det papper som skulle fyllas i där vi lovade att vi bland annat inte var kriminella eller langade mat. Sedan fick vi dyrt och heligt lova att vi inte hade gått i någon lera med våra skor, vilket vi såklart kunde eftersom vi aldrig sett tillstymmelse till lera i Sverige(?). Men vi tog oss igenom, lyckades fixa biljetter och komma på rätt tåg och till och med hitta rätt Hostel. Rätt stolta över oss själva får jag nog faktiskt lov att säga!

Men det här med att Australien är tio timmar före när det gäller tiden har vi nog inte riktigt förstått.. Klockan har slagit 01.45 och vi borde sova för att komma någorlunda i fas. Men icke, här är vi klarvakna! Trots det ska det ändå bli skönt att lägga huvudet på kudden och sträcka ut sig i sängen.

Från oss alla två till er alla, en riktigt god natt/dag!

Annonser

One thought on “Sydney

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s